NIEUWS

Speellijst Music, Maestro!

10 juni 2021

In verband met het Corona virus zijn alle voorstellingen  verplaatst naar seizoen 21/22. De eerste voorstelling wordt gespeeld op 22 januari.

fb speellijst post Dominic.jpg

Relatiegeheimen Nouveau Magazine

27 mei

De relatiegeheimen van Dominic en zijn vrouw Floor staan nu in Nouveau magazine. Samen met prachtige foto's. Klik hier om naar het interview te gaan. 

Just for Joy!

15 dec 2020

Om het Nederlandse volk in deze uitdagende tijd een hart onder de riem te steken brengen diverse bekende artiesten en muzikanten een speciaal kerstnummer uit onder de naam Just for Joy!

 

Just for Joy! is een initiatief van Dominic Seldis en brengt artiesten Rene Froger, Edsilia Rombley, Francis van Broekhuizen, Wolter Kroes, Frank Lammers, Anna Drijver en O’G3NE bij elkaar voor deze unieke gelegenheid. Zij worden begeleid door een 45 koppig orkest samengesteld uit zowel pop, jazz als klassieke musici en een koor van Maestro deelnemers Lucas Hamming, Monic Hendrickx, Leona Philippo, Maartje van de Wetering, Stefano Keizers en Frits Sissing.

Op zondag 13 december kwamen zij samen in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam om het kerstnummer It’s The Most Wonderful Time Of The Year coronaproof op te nemen als cadeau aan alle Nederlanders. Het nummer is opnieuw gearrangeerd door Bob Zimmerman